~Ilse~
Anick heeft mijn paard en mij echt verder geholpen. Ik heb als dressuurruiter een Western geschoold paard gekocht en wilde graag de overstap naar het Western maken. Helaas begrepen mijn paard en ik elkaar niet altijd wat tot veel frustratie leidde. Onder begeleiding van Anick heb ik geleerd dat ik eigenlijk een heel meegaand paard heb, maar dat ik niet duidelijk was. Dit alles kan ze uitleggen op een begrijpelijke en respectvolle manier. Zowel respect voor het paard als voor de ruiter. Een aanrader voor zowel de wedstrijd ruiters als de recreatie ruiters. 

~Zinzi~
Ik les bij Anick vanaf dat mn paard 3jaar is en we ons gingen richten op de westernsport/ wedstrijden. En alles wat m'n paard maar vooral ik (nog nooit eerder paard gereden) en ik bereikt hebben tot nu toe komt zeker door Anick! Ze heeft me elke week weer erdoor heen geholpen om m'n eigenwijze haflinger onder controle te krijgen. En nu dagelijks krijg ik complimenten hoe goed m'n paard het doet, hoe prachtig die loopt, hoe soepel die in alles is. Dat is zeker mede mogelijk gemaakt door Anick! 

~Sammy-Jo~
Een echte topper. Ik heb met me verschillende paarden bij haar gereden en doe dit nog met heel veel plezier. Voor elk paard en ruiter weet ze de juiste oefeningen te geven voor een mooi eind resultaat. Na elke les kijk ik ook me volle bewondering hoe mijn paarden groeien. Een echte aanrader als je het mij vraagt. 

~Chelsey~
Geeft duidelijk les en helpt echt met punten waar je mee zit en besteed daar ook goed aandacht aan. Binnen 4 weken zag ik duidelijk verschil bij mijzelf en daardoor ook bij mijn paard. 

~Sabrina~
Anick geeft super les leerzaam en geeft goed uitleg over de oefeningen en punten waar je mee zit. Ik rij al behoorlijk wat jaartjes les bij Anick. Anick heeft me ook begeleid met het inrijden van mijn paard op een rustige en respectvolle manier. Ik was er even tussenuit vanwege verhuizing en zwangerschap. Maar nu weer heerlijk aan de gang met mijn paard en natuurlijk met les van anick. We gaan nu hard trainen voor de wedstrijden van aankomend jaar daar gaan we naartoe werken.