Privé- en groepslessen

Western les 
Mag's Showhorses geeft privé- en groepslessen op locatie. Deze lessen kunnen specifiek worden toegespitst op één bepaald onderdeel uit de westernsport of kijkend naar de combinatie om naar een ontspannen, los en goed bewegend paard toe te werken.
Vanzelfsprekend zal er tijdens alle lessen gelet worden op het technische aspect van het paardrijden, zodat het paard zijn lijf zo goed mogelijk gebruikt.

In hand-lessen
Naast de rijlessen kunnen er ook lessen aan de hand worden gegeven. In de westernsport zijn dit: in hand trail, showmanship, longe line en halter. Deze onderdelen zijn leuk om met het jonge paard op te pakken, maar ook voor mensen die niet perse willen rijden, maar wel graag met hun paard bezig willen zijn. 

Geen eigen paard?
Dat maakt niks uit. Mag's Showhorses beschikt over een fijn getraind en braaf lespaard. Lessen kunnen gegeven worden op het paard, maar ook lessen op de grond behoren tot de opties. 
De lessen zijn geschikt voor beginnende en gevorderde ruiters. 
De lessen zijn gericht op de allround onderdelen van de westernsport. 


Stuur mij een bericht via het contactformulier voor de mogelijkheden. 

Na de les van mama ook nog even wat oefenen. Want als je goed kijkt en luistert kan je het zelf ook. Je paard als circus paard gebruiken geeft helemaal vertrouwen! 


Training

Training van uw paard.
Heeft u het idee dat u er samen met uw paard niet meer uit komt, of heeft u tijdelijk minder tijd. Heeft u behoefte om uw paard verder door te laten rijden of klaar te maken voor een wedstrijd? Informeer naar de mogelijkheden om uw paard in training te zetten bij Mag's Showhorses. 

Door de kleinschaligheid van Mag's Showhorses zal uw paard genoeg aandacht en verzorging krijgen. Speciale wensen kunt u altijd overleggen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op. 

 

Showen van uw paard op wedstrijd. 
Het is mogelijk om uw paard door Mag's Showhorses te laten showen op verschillende AQHA en APHA shows. Informeer eens naar de mogelijkheden en bespreek uw wensen.