30 augustus 2019 

Voor alle actuele ontwikkelingen omtrent Mag's Showhorses verwijs ik u graag naar de facebookpagina van Mag's Showhorses. Hier worden de meeste updates direct gedeeld. 

 https://www.facebook.com/magsshowhorses/

24 april 2018 

Mag's Showhorses verhuist naar een nieuwe locatie

Leuk en spannend nieuws!!

Per 1 juni ga ik met de paarden verhuizen naar een nieuwe plek in Zuidschermer waar ik kan uitbreiden met de lessen en trainingen.
Dit betekent dat het vanaf 1 juni mogelijk is om:
bij mij op locatie te komen lessen met je eigen paard. 
paarden in training te zetten. hier is meer ruimte voor op de nieuwe locatie. 
Het doel is om ook lessen aan te bieden op lespaarden. Mogelijkheden worden op het moment onderzocht.
Het is in ieder geval mogelijk om vanaf 1 juni lessen te volgen met lespaarden in de In Hand onderdelen (showmanship, in hand trail, longeline).

Alle trainingen zullen gericht zijn op de allround onderdelen (horsemanship, trail, pleasure, ranch riding, western riding,in hand trail, showmanship, longeline, halter).

Heb je zelf nog wensen of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Stuur mij vrijblijvend een berichtje.

 

25 september 2017 

Nederlands Kampioenschap Paints & Futurity

Vrijdag 22 september zijn we (Sheila Crevels met Yuri (LC Tecum You Watch Me) en ik met Jaison (Investment In Art) afgereisd naar Stal Mansour in Arnhem voor het DPHC NK en Futurity. 
Zaterdag begon met de halter. In de yearling stallions futurity werd Jaison 2e (3). Sheila was helaas alleen in de yearling geldings halter. Maar mocht daardoor natuurlijk wel terug komen voor de grand and reserve. Wat een gave verrassing dat ze bij 1 judge zelfs reserve champion werd! En dat tegen 2 volwassen ruinen! Super gaaf! 
Later op de dag heb ik met Jaison de yearling longeline gedaan. Helaas alleen in deze klasse, maar wel een verbetering in de uitvoering en punten gemaakt ten opzichte van de German Paint afgelopen juli. Een kleine vreude sprong en sprint tijdens het overspringen naar de goede galop. Daarna weer keurig afgemaakt. Heel tevreden! 
Sheila heeft daarna met Yuri nog een keer showmanship gestart. Voor beide erg zoeken zo voor de eerste keer. Een mooie 4e plaats! (5) 
Zondag ochtend hebben we beide nog in hand trail gestart. Sheila helaas niet geplaatst, maar voor een eerste keer echt een nette proef neer gezet. Lekker op deze weg doorgaan! De kop is eraf! 
Jaison was er niet zo goed bij tijdens de in hand trail zoals hij op de German Paint en de Euro Paint wel was. Dat resulteerde in een aantal tikjes tegen de balken en niet zo een goede score als ik gewend ben met hem te pakken. Balen! Maargoed, dat zijn de 'risico's van een jong paard. Nu lekker vakantie voor Jaison en volgend jaar weer lekker verder showen! 

 

9 september 2017 

WRAN Double XL Show Aalsmeer

Annelot is vandaag gestart in de L4 showmanship en L4 in hand trail met Blacks Mr Good Bar. Nog even de laatste oefening voor het NQHA NK volgende week. Dat was niet zonder resultaat! In beide onderdelen 2x een 2e plaats! En met mooie scores ook! Allemaal rond de 70! Super gedaan! 

Chelsey heeft ook gestart met Tommy in de L3 in hand trail, pleasure, ranch riding en horsemanship. De dag begon goed met 2x een 1e plaats in de in hand trail! Gefeliciteerd Chelsey! Julie zijn enorm vooruit gegaan! Daarna volgden de rij-onderdelen. Voor Tommy weer de eerste wedstrijd na vakantie op het weiland en hij was nog niet helemaal in vorm. Toch in de pleasure nog 5e uit 7. 

 

2 september 2017 

Euro Paint 2017

Na lang wikken en wegen zijn wij toch afgereisd naar Kreuth/Rieden in Duitsland naar de Euro-Paint om daar de open yearling in hand trail te starten met Investment In Art (Jaison).
Donderdag daar aangekomen en na 2 uurtjes in stal samen even door de grote bak gewandeld. We waren nog helemaal alleen, harde muziek kwam uit de bar, maar het maakte Jaison niet uit. Hij liep gewoon lekker relax door de showarena. Nog een paar minuutjes wat bochtenwerk geoefend en daarna lekker naar bed. 
Vrijdag ochtend hebben we gestart. Jaison lette super op. Een paar verbeterpuntjes, maar hij ging heel smooth door zijn parcours. Tot de laatste jogover. Hij kwam niet helemaal uit en gaf daardoor een harde tik tegen de balk en een paar galopspongen. Zonde. Alsnog 2x 4e en 1x 5e en overall een 5e plaatsing uit 13 starts! Super trots op mijn kleine man! Op naar het Nederlands Kampioenschap 23 en 24 september! 

 

15 juli 2017 

German Paint 2017

Afgelopen dagen zijn we afgereisd naar Luhmuhlen/ Salzhausen in Duitsland om deel te nemen aan de German Paint 2017. Een reis van ruim 6 uur. Maizie (Sensation In Art) en Jaison (Investment In Art) gingen mee naar deze show. Maizie voor de Aged halter mares en Jaison voor de Yearling Stallions Halter, Longeline en In Hand Trail. In de class van Maizie een mega deelnemersveld van 20 merries! Helaas niet geplaatst. Wel heerlijk geshowd. Maizie ging staan en verroerde zich niet! Wat een fijne merrie! 
Jaison stond helaas alleen in de halter. 4x een 1e plaats voor netjes vierkant staan dus. Braaf paard! 
Aan het einde van de dag nog de longeline. Jaison was erg moe en tijdens de turn wilde Jaison alleen maar knuffelen in plaats van nog de rechterkant showen. Helaas een verkeerde galop rechts en niet meer op tijd in de rechtergalop, omdat we veel tijd verloren waren in onze knuffeldiscussie. 
Vrijdagochtend nog de In Hand Trail. Jaison was weer fris in zijn koppie en had goed zijn aandacht erbij. Hij deed het evengoed als hij thuis deed en heeft echt een fijne proef laten zien! Helaas op de laatste walkover een grote fout, omdat hij een seconde afgeleidt was. Toch super tevreden want uit de 11 starts (bijna alleen maar 2 jarige paarden) was mijn kleine vent toch 2x 5e en 2x 6e! 

We hebben een fijne show gehad, maar zijn ook blij weer lekker thuis te zijn. Op naar de volgende show! Maar eerst vakantie voor Jaison! 

5 juni 2017 

WRAN show Houten

Vandaag is Chelsey naar Houten geweest voor een WRAN show. Tommy en Chelsey hadden niet helemaal hun dag. Wat foutjes door verschillende omstandigheden. Toch goeie stukken laten zien in de In Hand Trail en een mooie controle in de pleasure!
In de Ranch Riding L3, ondanks was storing, toch een mooie 3e plaats behaald! Gefeliciteerd Chelsey! Jullie gaan onwijs vooruit! Keep up the good work!  

8 april 2017 

Cadeaubonnen bij Mag's Showhorses 

Leuk nieuws! Bij Mag's Showhorses kan je vanaf heden ook gebruik maken van cadeaubonnen. Leuk om iemand een les cadeau te doen! 
Om dit te vieren heeft Mag's Showhorses een facebook like, deel en win actie aan verbonden. 
Lees verder op de facebookpagina van Mag's Showhorses naar de voorwaarden voor deze actie en win een half uur les voor 2 personen (exclusief reiskosten).
https://www.facebook.com/magsshowhorses/ 

 

13 maart 2017
Update! 

Even een update van mijn kant. 
Inmiddels is het nieuwe jaar alweer lang en breed begonnen. De shows zijn weer gestart en de eerste lesklanten van Mag's Showhorses hebben alweer gestart en leuke resultaten behaald! Wat een trots gevoel geeft het als mijn lesklanten fijn gaan! Niet alleen maar op show. Een heleboel lesklanten rijden ook recreatief of zijn bezig met hun jonge paarden waar zij van genieten. Het is heerlijk om te zien dat de mensen genieten, de paarden en ruiters leren en elkaar beter leren begrijpen en blij zijn na het rijden of werken met hun paard. 

Zelf ben ik ook bezig met mijn jonge beestjes. Mijn twee jaarlingen (MR Cool Impression en Investment In Art zijn een jaar en worden dit jaar getraind voor de halter, in hand trail en longeline. Lekker spelenderwijs wat meenemen. Ze leren zo snel! Super om met hun aan het werk te zijn. 

Ook verwacht ik deze maand weer twee nieuwe veulens. Eén van JJ Hints Cool Te van de hengst Midnight Asset DH(APHA) en de ander van Blacks Boston Deluxe van de hengst Original Cowboy( AQHA/APHA). Super spannend! En ook erg veel zin in!  

 

 

27 september 2016

Super showresultaten op het NQHA en DPHC NK! 

Afgelopen twee weken is er geshowd op het NQHA NK en DPHC NK. 
Anick en Esprit (Blacks Boston Deluxe): 
Jackpot longeline 4e plaats 
Jackpot in hand trail 3e plaats

Annelot en Esprit waren 2e in de novice amateur showmanship en samen met Buck (Blacks Mr Good Bar) 1e en 3e en een bronze medaille in de yearling gelding halter! Daarnaast ook nog futurity winner in de yearling geldings! 

24 september zijn we naar het DPHC NK gegaan om de twee veulens te showen. Investment In Art en Mr Cool Impression. Eigen fok van Anick. 
Investment in Art is Nederlands Kampioen regular weanling halter stallions en Futurity Winner weanling hater stallions!! En dat van 5 en 6 andere veulens!! 
Mr Cool Impression was eerste in de 2 year and under spb stallions en een 4e plaats in de Futurity weanling halter stallions (geshowd in deze klasse door Nienke). 

Zo super trots op mijn eigen fok en op mijn heerlijke 3 jarige merrie Esprit. Wat een toppers en allemaal zo relax op show! Ook de veulens die voor het eerst op een show waren. Dat beloofd wat!

Nicole met Patch ook Futurity Winner in de 2yo halter geldings op het DPHC NK. 

Cherrelle was 18 september naar een show van de DAWRA. De eerste wedstrijd van Cherrelle en Kiyara. Zij behaalde een mooie eerste plaats in de in hand trail met een score van 68 en een 1/2 + op de turn in de box en de jog over! 

 

8 augustus 2016

Mag's Showhorses gaat nu ook richting Utrecht! 

Heb je interesse in een les en woon jij toevallig in deze omgeving? Of misschien op de route tussen Amsterdam en Utrecht? Misschien kunnen deze lessen worden gecombineerd en kunnen de reiskosten worden gedeeld. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

 

3 augustus 2016

Sponsor les Nederlands Kampioenschap
Al jaren krijgen de winnaars van de Novice amateur klasses op het Nederlands Kampioenschap van de NQHA een les gesponsord door een trainer. Dit jaar sponsort Mag's Showhorses ook een les! 
Wie weet zie ik je op het Nederlands Kampioenschap! 

 

28 juli 2016
Start Mag's Showhorses
Vanaf 1 augustus 2016 gaat Mag's Showhorses echt van start. Ik ben heel trots dat ik mijn droom mag gaan waarmaken. 
Na jaren twijfelen over een naam voor mijn eigen bedrijf was in maart 2015 de keus opeens heel makkelijk: Mag's Showhorses (vernoemd naar mijn overleden merrie). Maggie had zo veel doorzettingsvermogen en straalde zoveel kracht uit. Dat wil ik meenemen in mijn bedrijf. 

Ik hoop de komende jaren zeer actief met mijn bedrijf aanwezig te kunnen zijn in de sport met mooie en sportieve resultaten met ruiters en paarden. 
Ben je nieuwsgierig en wil je een keer kennis maken? Stuur mij een berichtje via de knop contact, stuur mij een e-mail naar magsshowhorses@gmail.com of bel of app mij op mijn telefoonnummer: +31 612434869