Mijn naam is Anick Worp. Woonachtig in de Beemster en al jaren bezig in de western sport met mijn eigen paarden. Van jongs af aan droom ik al van een carrière in de paardensport. Zo veel mogelijk vrije tijd heb ik altijd bij de paarden besteed. Nu is de tijd daar om mijn eigen bedrijf te starten in het lesgeven aan ruiters en trainen van paarden en ruiters. Dit alles gericht op de westernsport in de all-round onderdelen.

Begonnen als klein meisje met rijden op de boerderij. Op mijn 15e in aanraking gekomen met de westernsport, doordat ik mijn eerste, eigen paard kocht. Ik was meteen verliefd op de westernsport. Door de jaren heen heb ik mijzelf steeds meer en meer ontwikkeld en heb ik bij verschillende trainers gereden en getraind om van iedereen zo veel mogelijk goede dingen mee te pakken.  Ik heb met mijn paarden altijd wedstrijden gestart bij de AQHA, APHA en WRAN. Sinds vorig jaar zijn we ook naar wedstrijden in Duitsland gegaan, waar het niveau hoger ligt dan hier in Nederland. Super gave uitdaging om daar ook mee te kunnen rijden.

Mijn interesse ligt bij een heleboel verschillende onderdelen, maar speciaal bij de western pleasure en trail. 
Daarnaast heb ik ook ervaring in de onderdelen aan de hand, horsemanship, hunter, hunter hack etc. 
Belangrijk vind ik altijd: doe samen met je paard datgene wat jullie samen leuk vinden! 

Hobbymatig ben ik ook bezig mijn andere droom waar te maken. Namelijk het fokken van goede Quarter en Paint Horses voor de westernsport. Wat is het onwijs genieten om met dat kleine spul aan het werk te zijn!