top of page

Over Mij

Klanten zeggen

"Helaas begrepen mijn paard en ik elkaar niet altijd wat tot veel frustratie leidde. Van Anick heb ik geleerd dat ik eigenlijk een heel meegaand paard heb, maar dat ik niet duidelijk was."

anick en lexy.jpg

"Get your basics solid and everything is easy"

Mag's showhorses wordt gerund door Anick Worp. Anick is al jaren actief in de westernsport met haar eigen paarden. Anick geeft les aan ruiters en traint paarden in de allround onderdelen van de westernsport en heeft een specialisme ontwikkeld voor de onderdelen western pleasure, trail en horsemanship. Maar ook voor training en les in de halter klasse zoals in hand trail en showmanship kunt u bij Anick terecht! 

 

Anick heeft zelf getraind bij diverse westerntrainers en haar ervaring neemt zij mee in haar training en lesmethode. Anick heeft hierbij aandacht voor het niveau van ruiter en paard.

Haar passie voor het ras American Paint horse en Quarter horse is terug te vinden in haar kleinschalige fokkerij. Met aandacht voor conformiteit en karakter fokt Anick westernpaarden die succesvol zullen zijn in de sport. 

De veulens krijgen vanaf het moment dat ze geboren worden een gedegen opvoeding mee, zij leren netjes aan het halster te lopen, voetje geven bij de smid en zijn overal aan te raken. De veulens krijgen bij Anick een basis om als jaarling te kunnen meedoen in de halter en longeline klasse.

Kijk eens bij onze diensten, u kunt bij Anick terecht voor showbegeleiding, training van u zelf en/of u paard, verkoop en aankoop begeleiding. Of neem direct contact op, Anick helpt u graag!

bottom of page