top of page

(Show) Training

holly.jpg

Training van uw paard

"Wees zacht en vriendelijk wanneer mogelijk maar duidelijk wanneer nodig. "

Wilt uw paard western laten trainen en bent u daarvoor op zoek naar een professionele trainingsstal? Zet uw paard dan in training bij Mag's showhorses!  Wij nemen de training van uw paard graag op een professionele manier over.  

Bij Mag's showhorses kunt u terecht voor de basis western training van uw paard, maar ook kunnen wij uw paard verder scholen in de onderdelen:

  • Showmanship en halter

  • In hand trail en longeline

  • Pleasure en hunter

  • Versatile Horse en trail

  • Horsemanship en ranchriding

Mag's showhorses heeft ruime ervaring met het uitbrengen van paarden op wedstrijd.  Ons streven is om op een harmonieuze manier uw paard op te leiden tot het gewenste niveau. Mag's showhorses biedt uw paard een gevarieerde training met een duidelijke structuur. Zo krijgt uw paard een solide basis waarmee u later zelf verder kunt gaan. 

Tijdens de training geven wij u regelmatig updates hoe uw paard zich ontwikkeld en bent u welkom om te komen kijken. Ook is het mogelijk de training van uw paard te combineren met lessen. Zo kunt u onder begeleiding zelf op uw  paard stappen, samen behalen we dan het optimale resultaat.

Verzorging van uw paard

Mag's Showhorses biedt haar trainingspaarden ruime boxen. Wij vinden het belangrijk dat de paarden voldoende frisse lucht en sociaal contact hebben. Daarom gaan de paarden in de winter maanden 8 tot 10 uur naar buiten en in de zomer minimaal 12 uur. Ieder paard heeft zijn eigen zandpaddock voorzien van een automatische waterbak en hooibak. Uw paard wordt voorzien van voldoende ruwvoer en zijn 

eigen krachtvoer.

In de periode april t/m september gaan de paarden overdag op de wei en 's avonds op stal. Door de kleinschaligheid van Mag's Showhorses zal uw paard genoeg aandacht en verzorging krijgen. Speciale wensen kunt u altijd overleggen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op. 

YDR_7256.jpg

Uw paard laten uitbrengen op wedstrijd

Het is mogelijk om uw paard door Mag's Showhorses te laten showen op verschillende AQHA en APHA shows. Informeer eens naar de mogelijkheden en bespreek uw wensen. 

Uw paard verkoop klaar laten maken

Een paard verkopen is een tijdrovende klus en kan de nodige zorgen geven. Bij Mag's showhorses kunt u het hele verkooptraject uit handen geven. Wij rijden het paard door totdat hij/zij in optimale conditie is. Vervolgens maken wij professionele foto’s en video’s en bieden wij het paard aan in ons uitgebreide netwerk met interessante potentiële eigenaren. Je paard verkopen wordt op deze manier zoveel mogelijk uit handen genomen.

Hoe het hele verkooptraject wordt vormgegeven, is allemaal in overleg. We adviseren u in een goede verkoopprijs en bepalen hoe we de bezichtigingen inrichten. Natuurlijk houden we intensief contact tijdens dit traject.

DSC03081.JPG
horse-6145980_1920.jpg

Hulp bij trailerladen

Je staat klaar om te gaan naar wedstrijd, een heerlijke buiten rit of les en je paard weigert de trailer in te gaan. Je probeert van alles, maar een half uur verder staat je paard nog steeds niet op de trailer. 

Leer je paard een techniek aan waardoor het trailer laden weer  een simpele handeling wordt. 
Vraag eens naar de mogelijkheden van het trailer laden op locatie. 

Tarieven

Volpension excl. krachtvoer €845,-

Krachtvoer kan zelf verzorgd worden of verzorgd door Mag's Showhorses. Deze zal naar de klant in rekening worden gebracht. Op deze manier krijgt ieder paard krachtvoer eigen behoefte.

Training is ook mogelijk voor een kort bootcamp, of voor langere tijd maar voor minder trainingsdagen per week. Vraag naar de mogelijkheden. 
 

Overige diensten, vraag vrijblijvend een prijsopgave aan!

bottom of page